måndag 20 juli 2015

Har du fullt upp – men vill ta ditt företag ett steg vidare med god kommunikation nu i höst?

Motsvarar er kommunikation det kunderna söker hos er? Hittar kunderna er – och framförallt – väljer de er framför konkurrenterna när de ser er kommunikation?

En mycket stark konkurrensfaktor i dag är kommunikation som tilltalar kunderna.

Dagens kunder är aktiva 
Dagens kunder söker mer aktivt själva upp de företag de är intresserade av på nätet och jämför produkter, priser, service, kvalitet med mera. Det gäller att skapa förtroende direkt med sin kommunikation.

Det de potentiella kunderna tittar efter är relevant information för just dem. Då är det viktigt att webbplatsen är enkel att hitta på, snyggt layoutad för att ge ett gott första intryck och att texten är korrekt och uppdaterad. Sedan gäller det också att fylla på med information som kan vara relevant och underlätta för kunden till exempel nyhetsbrev, produktblad, tjänster, service, referensmaterial, sociala medier, webbshop och kontaktinformation.


Responsiv design viktig för att nå kunderna
Dessutom är det i dag viktigt att ha en mobilanpassad webbplats (responsiv design) och att den är så visuell som möjligt med bilder och kanske även filmer.

Detta kanske låter enkelt, men kommunikationsarbetet är oftast tanke- och tidskrävande och hamnar lätt sist i raden av vardagens bestyr, trots att det är så viktigt.

EttOrd – kommunikationsbyrån med kreativ ordning
Med EttOrd får ni en partner med mångårig erfarenhet inom kommunikation och som är van att samarbeta med olika typer av företag och organisationer. Vi hjälper er att se hela bilden och skapar kreativa kommunikationslösningar för att effektivt nå era affärsmål.

Har du något du funderar på när det gäller er kommunikation?
Tveka inte att kontakta mig.

Bästa hälsningar

Marie Ericsson Drotte
Kommunikatör, EttOrd AB
marie@ettord.se, 070 495 88 80

Sagt om kommunikation:


 
Läs mer om EttOrd på vår webbplats!

Läs gärna ett inlägg från sommaren 2010 på vår blogg Kommunikationens död eller?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar